Een goedkope voetbalreis boeken

Altijd al gedroomd om Messi live te zien schitteren in het prachtige Camp Nou? Of uit volle borst ‘you’ll never walk alone’ willen meezingen in het Anfield Stadium van Liverpool? Kijk eens een keer op de website van P1Travel voor een goedkope voetbalreis! Zij voorzien in een ruim aanbod aan goedkope voetbalreizen door heel Europa. Leuke combinaties van prachtige voetbalwedstrijden met een leuke stedentrip. Zo heb je naast een fantastische voetbalpot ook nog zat tijd om de stad in te gaan en er een mooi weekendje uit van te maken. Omdat jijzelf bepaalt waar je slaapt, hoe je reist en waar je gaat zitten in het stadion, hou je de kosten in eigen hand.

Aanbiedingen van voetbalreizen

Heb je geen idee welke voetbalclub je nou eigenlijk het liefst zou willen bezoeken? Ook daar hebben ze bij P1Travel een mooie oplossing voor. Behalve dat je er een goedkope voetbalreis kunt boeken hebben ze ook een speciale voetbalreis aanbieding pagina vol met speciale acties. Je vindt hier een paar prachtige affiches van topwedstrijden met een extra korting op de aanschafprijs. Zo kun je tegen een gereduceerd tarief de wedstrijd van je leven bezoeken. Niet per se een wedstrijd uit één van de top competities, maar ook de Champions League en de Europa League wedstrijden zitten in het overweldigende aanbod op de website van dé goedkope voetbalreis aanbieding specialist.

Goedkope voetbalreis boeken

Naast de prachtige aanbiedingen van voetbalreizen actie pagina kun je natuurlijk ook gewoon een goedkope voetbalreis vinden van de voetbalclub naar jouw keuze. Naast de bekende top vier voetballanden worden er ook tickets aangeboden van wedstrijden in Turkije, Schotland, Frankrijk en Portugal. Landen met prachtige topwedstrijden en derby’s met als bekendste de Schotse derby in Glasgow. Ook in het Turkse Istanboel worden geregeld verschillende derby’s uitgevochten. De Portugese competitie is vaak spannend met een de rivalen Benfica, Porto en Sporting Lissabon in een eeuwige strijd verwikkeld. De Franse competitie is al jaren een prooi voor PSG, maar heeft ook zeker een paar prachtige affiches in huis!

Goedkope voetbalreizen Italië

Waar in Frankrijk PSG de onbetwiste nummer één is, is dat in het prachtige Italië al jaren achtereen Juventus. Toch barst het voetbalgekke land van vele prachtige affiches. Zo heb je er de altijd beladen derby in Rome tussen aartsrivalen AS Roma en Lazio alsook de Milanese derby tussen Inter en AC Milaan. Voeg daarbij de club Napoli toe en je hebt wel zo’n beetje de top zes favoriete Italiaanse voetbalclubs bij elkaar. De Italiaanse voetbalwedstrijden zorgen altijd voor een explosieve sfeer op de tribunes en dit maakt een goedkope voetbalreis boeken richting dit Zuid Europese land een ware belevenis. Steden als Napels, Rome, Turijn en Milaan lenen zich ook nog eens uitermate goed voor een leuke stedentrip!

Goedkope voetbalreizen Duitsland

In wat mindere mate als Juventus en PSG is in Duitsland Bayern München de club die boven de rest uitsteekt. Toch is de Bundesliga één van de leukste competities ter wereld en maakt een goedkope voetbalreis meer als de moeite waard. Alle clubs zijn aan elkaar gewaagd en dat maakt de competitie zo bijzonder. Clubs als Borrusia Dortmund, RB Leipzig en Borussia Mönchengladbach proberen het de Bayerse club dit jaar lastig te maken en gaan vol voor het kampioenschap. Een derby niet ver van de Nederlandse grens is de ‘kohlenpott derby’ tussen Schalke04 en Borrusia Dortmund. Een waar spektakel mede door het altijd volop aanwezige en zeer fanatieke publiek. De Duitsers zijn altijd vol in clubkleuren gehuld te vinden op de tribunes, uit en thuis!

Goedkope voetbalreizen Spanje

De Primera División is een beresterke voetbalcompetitie met grootmachten als Real Madrid en FC Barcelona als absolute publiekstrekkers. Deze clubs trekken fans aan vanuit de hele wereld. Ook clubs als Sevilla, Valencia en Atletico Madrid zijn waanzinnig populair en dit maakt een goedkope voetbalreis naar Spanje zeker de moeite waard. Een voetbalwedstrijd combineren met het strand van Valencia of Barcelona is bepaald geen straf. Een stedentrip naar Sevilla of Madrid in combinatie met een absolute voetbalkraker kan ook nooit kwaad. Goedkope voetbalreizen Spanje boeken staat garant voor een prachtige voetbalpot onder het genot van een lekker Mediterraans temperatuurtje. Denk daar een heerlijk terrasje en een tafeltje vol tapas bij en het plaatje is compleet!

Goedkope voetbalreizen Engeland

Uiteraard kun je ook een goedkope voetbalreis boeken naar het continent dat voetbal letterlijk ademt bij P1travel. Weliswaar niet onder het genot van een lekker Mediterraans zonnetje maar wel de allermooiste affiches op voetbal gebied. Met clubs als Chelsea, Arsenal, Liverpool en de beide Manchesters is er altijd wel een mooie pot in Engeland te bewonderen. Niet alleen in de Premier League, maar ook de Championschip is een waar feest om mee te mogen maken. Goedkope voetbalreizen Engeland staan garant voor een hoop voetbalspektakel in een fantastische atmosfeer. Met het bezoek aan een authentieke pub en fish and chips als lunch kom je al lekker in de juiste sfeer!

Een heerlijk weekendje uit

Enthousiast geworden? Kijk dan eens op de site van P1Travel voor goedkope voetbalreizen. Niet alleen voor de nationale Europese competities, maar ook voor bekerwedstrijden en Europese topduels. Lekker met vrienden of familie eropuit, op weg naar een onvergetelijk weekendje voetbalplezier!