mooie reismomenten

Vereeuwig jouw mooiste reisherinneringen met een afdruk op canvas!

Nagenieten met een fraaie afbeelding op canvas

Een vakantie in een mooie exotische, zonnige of enerverende regio is natuurlijk fantastisch. Maar nog mooier wordt het als je na afloop nog vaak kunt nagenieten van jouw prachtige zon-, wandel- of strandvakantie. Heb je bijvoorbeeld de jungle in Peru bezocht? Of lekker liggen bruin bakken op een idyllisch mooi strand in Colombia? Dan is er niets relaxter dan jouw mooiste reisherinneringen in kleur af te drukken op fraai canvas, wat voordelig kan bij de experts van Drukzo. Om deze afgedrukte herinneringen vervolgens op te hangen op een plek in de kamer waar je regelmatig langs loopt. Zo betaalt jouw gave vakantie zich ook na terugkomst nog dubbel en dwars uit. Maar welke voordelen heeft een pittoreske foto afdrukken op canvas precies? En wat zijn de mogelijkheden om canvas te gebruiken voor jouw mooiste reisfoto’s?

Zeven voordelen van vakantiefoto’s afdrukken op Canvas

Canvas gebruiken voor het afdrukken van jouw meest fantastische vakantieherinneringen heeft meer voordelen dan menigeen denkt. We noemen er zeven. In de eerste plaats is een canvasdoek lekker licht. Je hoeft dus niet intensief te boren of zware pluggen en schroeven te gebruiken. Een tweede pluspunt van canvas is dat je geen lijst nodig hebt om het doek op te hangen. Dat maakt het gemakkelijker en voordeliger. Als derde voordeel kan de prijs worden genoemd. Foto’s afdrukken op canvas is relatief voordelig en kost, bij goede aanbieders, relatief weinig. Ten vierde: het reinigen van een canvasdoek met foto is relatief gemakkelijk. Door de doek af te nemen met een vochtige doek is deze snel schoon. Je kunt het canvas zelfs in de badkamer hangen, want de doeken kunnen goed tegen vocht. Een vijfde voordeel van canvasfoto’s is dat deze niet, zoals bij gewone foto’s, glanzen en spiegelen. Je kunt de foto’s altijd goed bekijken, zonder dat je last hebt van de weerkaatsing van de zon. In de zesde plaats is het prettig dat canvasdoeken lang meegaan. Je kunt dus lang van jouw canvasfoto’s genieten. En, last but not least, het zevende pluspunt, het feit dat canvas diepte heeft. Hierdoor trekt de afbeelding haast automatisch de aandacht.

Veel mogelijkheden

Ideaal aan canvasdoeken is dat je qua maten, uitvoeringen en kleuren tal van mogelijkheden hebt. Maar ook qua keuze voor het soort foto kun je alle kanten op. Feitelijk komt elke foto op canvas wel tot zijn recht. Je weet dus bij voorbaat dat jouw idyllische vakantiefoto op canvas een prachtig resultaat gaat opleveren waar je nog jarenlang met plezier tegenaan kunt kijken. Bestel daarom nu jouw canvasfoto via een betrouwbare drukker!