Vakantiepark De Leistert voor een heerlijke vakantie met de kinderen

Op zoek naar een vakantiepark? Dan heb je vast ook een wensenlijstje waar het park aan moet voldoen. Voor een ideale gezinsvakantie staat voor mij een overdekt zwembad en lekker veel speelmogelijkheden bovenaan. Daarna volgt de omgeving én voor mijn eigen gemak de horecagelegenheden op het park. Vakantiepark De Leistert in Roggel biedt het allemaal. En eigenlijk nog veel meer. Dus voor mij een heerlijke optie. En ik weet zeker ook voor jou, als je met kinderen op stap gaat! Laten we snel kijken waarom!

Huren of kamperen?

Of je nu het liefst in een huisje zit of dat je op zoek bent naar een camping met zwembad: je kunt het bij De Leistert allebei vinden. Als echte kampeerder kan je uiteraard een kampeerplaats huren en je eigen caravan of tent meenemen. Maar ook als je een keer wilt kamperen zonder eigen spullen zijn er mogelijkheden. Dan huur je simpelweg een accommodatie op de camping! Hou je meer van luxe en zit je veel liever in een huisje? Dan heb je nog last van keuzestress, want zelfs dan heb je de keuze uit verschillende types.

Waterpret in de vakantie

Zoals gezegd staat voor ons een overdekt zwembad op het verlanglijstje. We willen namelijk niet al te afhankelijk zijn van het weer. Een camping met zwembad is voor veel mensen een fijne optie. Bij De Leistert kan je lekker plonzen in het subtropisch Zwemparadijs! Wel mooi weer? Er is zelfs een buiten golfslagbad te vinden! Toch bijzonder, nietwaar? Daarnaast is zelfs buiten zwemmen in natuurwater mogelijk.

Indoor Speeljungle

Een ander belangrijk punt is de mogelijkheid om te spelen. Voor gezinnen met kinderen tussen de vier en twaalf jaar is er zo ontzettend veel te beleven in vakantiepark de Leistert. Naast het zwembad is er namelijk ook nog de Indoor Speeljungle. Het thema is hier dus een jungle dorpje, gesticht door gestrande ontdekkingsreizigers. Met meer dan vijftien speeltoestellen, uiteraard helemaal in de sfeer van de jungle. En de ouders? Die kunnen alles goed in de gaten houden vanaf het Jungle terras! Heerlijk toch dat er altijd iets te doen is, ook al is het buiten hondenweer? O ja, nu we het toch over honden hebben: die mogen ook mee!

Animatieteam op De Leistert

Wat maakt een vakantiepark extra leuk tijdens de grote zomervakantie (of eigenlijk bij iedere vakantie)? Inderdaad: een animatieteam. Bijna alle activiteiten zijn gratis, dus niks houdt je tegen om te genieten van al die leuke dingen die Pluck & Pien en hun team organiseren. Voor iedere leeftijd zijn er activiteiten en dit wordt ook goed aangegeven!

Wat willen we nog meer als gezinsvakantie?

Klinkt allemaal wel heel goed, toch? En dan hebben we eigenlijk nog lang niet alles gehad. Naast al dit leuks is er bijvoorbeeld ook nog een overdekte Plaza, zijn er drie restaurants en ook in de prachtige omgeving is er van alles te beleven. Mijn verlanglijstje is daarmee volledig beantwoord. Misschien maar niet te lang meer wachten als je ook gecharmeerd bent van dit park, want je zult vast de enige niet zijn!