vakantiebestemmingen met een baby

Top 10 vakantiebestemmingen met een baby

Reizen met een baby brengt uitdagingen met zich mee, maar met de juiste voorbereiding is het vooral heel leuk! Van een rondreis door Australië en Azië tot een stedentrip binnen Europa, wij zetten de top 10 vakantiebestemmingen om met je baby te bezoeken op een rijtje.

Op vakantie in eigen land

Een korte reistijd, geen taalbarrière en een vertrouwde omgeving. Nederland is een ideale vakantiebestemming voor het reizen met een baby en heeft ook heel veel mooie plekjes te bieden. Van de waddeneilanden tot het zuiden van Limburg, er is genoeg te ontdekken en dat allemaal dichtbij huis.

Stedentrip in Europa

Europa barst van de gezellige steden die goed te bereizen en kindvriendelijk zijn. Vliegen is niet altijd nodig, veel Europese steden zijn goed bereikbaar met de auto of trein. Bovendien hebben deze steden alles te bieden wat je nodig hebt wanneer je reist met een baby.

Zon, zee en strand

Eindeloos zandkastelen bouwen, pootje baaien in de zee en genieten van het heerlijke weer. Zon, zee en strand is altijd een goed idee, ook voor een vakantie met je baby! Met een accommodatie op loopafstand van de zee maakt dat je zorgeloos kan genieten van een heerlijke strandvakantie met je baby.

Een exotische bestemming

Ver reizen naar een exotische bestemming met een baby klinkt misschien spannend, maar bijvoorbeeld Bali en Thailand zijn heel goed te bereizen. Dankzij de goede infrastructuur, een ruim aanbod nette en hygiënische accomodaties en behulpzame medewerkers zijn dit perfecte bestemmingen om samen met je baby te genieten van een exotische vakantie.

Kamperen in Scandinavië

Wie houdt van rust, ruimte en natuur is in Scandinavië op de juiste plek. Landen als Zweden staan bekend als zeer kindvriendelijk. Zo zijn er ook veel campings gericht op jonge gezinnen. En wie slaapt er niet lekker in de gezonde buitenlucht?

Down under

Toegegeven, je moet er even voor in het vliegtuig zitten. Maar eenmaal aangekomen, is Australië een heerlijke vakantiebestemming om met je baby te bezoeken. Van bruisende steden tot prachtige natuurgebieden en heerlijke stranden. Bovendien is een rondreis door Australië en Azië een fantastische combinatie die ideaal te bereizen is met een baby.

Avontuurlijk Canada

Ruige bergen, mooie natuur en gezellige steden met ontzettend vriendelijke inwoners; Canada heeft het allemaal! De voorzieningen in dit land zijn uitstekend en maken het dan ook een heerlijke bestemming om met je baby de vakantie door te brengen.

De Nederlandse Antillen

De ideale combinatie van een stukje Nederland en bijna altijd heerlijk weer. De Nederlandse Antillen maken met hun Nederlands sprekende inwoners, vertrouwde winkels en merken en drinkbaar kraanwater een fijne vakantiebestemming om met je baby te bezoeken en te genieten van een tropische zon, zee en strandvakantie die toch Hollands aanvoelt.

All inclusive

Niet alleen het comfort van je baby, maar ook je eigen comfort is belangrijk tijdens de vakantie. Laat je heerlijk in de watten leggen tijdens een all inclusive vakantie, waarbij je je volledig kan focussen op het genieten van deze heerlijke tijd met je kleintje!