Een rondreis door Australië en Azië, twee continenten die perfect te combineren zijn

Ben jij op zoek naar reis inspiratie? Wat dacht je dan van een trip naar Australië én Azië? Wist je dat deze continenten perfect te combineren zijn voor een grote reis? In dit artikel lees je hoe je deze twee continenten kunt combineren voor jouw droomvakantie.

Lange vliegreis

Wanneer je op reis gaat naar Australië of Azië, kun je tientallen uren moeten reizen. Het is daarom slim als je al ‘in de buurt’ bent, om direct al jouw voordeel te pakken. Een reis van Azië naar Australië is een stuk korter dan apart naar Azië en Australië. Pak jouw voordeel omdat je relatief dichtbij bent. Zo geniet je van meerdere culturen en maak een de droomreis van jouw leven.

Steden in Australië

Je kunt in Australië the outback bezichtigen en gaan speuren naar koala’s en kangoeroes, maar wist je dat Australië ook geweldige steden heeft? De leukste steden van Australië zijn Sydney en Melbourne. Dit zijn echte wereldsteden die je eens bezocht moet hebben. Wist je dat zowel Sydney als Melbourne aan de kust liggen? Je combineert jouw citytrip in Australië dan gelijk met een zonvakantie aan de kust. Je kunt de leukste steden van Australië bezoeken en jouw reis naar Azië gebruiken om meer de natuur op te zoeken.

Vlieg naar de Filipijnen

Maak een rondreis door de Filipijnen en vlieg vanuit Australië naar de Filipijnen. Je kunt een prachtige rondreis door de Filipijnen maken door te eiland hoppen. Bezoek meerdere eilanden en geniet van een azuurblauwe zee en witte stranden. Het is een perfecte afwisseling van de Australische steden. Ook geniet je in de Filipijnen van een compleet andere cultuur en keuken. Laat je verrassen door de gastvriendelijkheid in de Filipijnen.

Het thuisfront

Wil je het thuisfront op de hoogte houden van jouw avonturen in Azië en Australië? Maak dan een online tijdschrift aan voor de thuisblijvers. Je kunt bijvoorbeeld een leuke blog bijhouden en deze omtoveren tot jouw online tijdschrift. Hier kun je foto’s plaatsen en stukjes schrijven over jouw reiservaringen.

Ben jij toe aan avontuur en wil je een bijzondere reis maken? Combineer dan twee continenten tijdens jouw reis. Je kunt het stedelijke Australië goed combineren met de tropische natuur van de Filipijnen. Geniet van deze bijzondere reis, leer nieuwe culturen kennen en maak herinneringen om nooit te vergeten.