romantisch parijs

Hoe ziet een romantisch weekendje Parijs eruit?

Parijs, een van de meest begeerde bestemmingen voor toeristen en een van de meest romantische steden ter wereld. De hoofdstad van Frankrijk heeft de liefde overal, waardoor de uitstapjes in Parijs een droom zijn van vele verliefde koppels.

Er zijn tal van attracties in de stad voor alle smaken, budgetten en stijlen die u kunt vinden in de Franse hoofdstad. Boek een leuk romantisch hotel, zorg dat je goed voorbereid bent door bijvoorbeeld ook een sexy babydoll pakje mee te nemen en bekijk hier enkele romantische attracties om van te genieten tijdens een romantisch weekend in Parijs!

1. Romantisch ritje met paard en wagen

Dat is een van de meest begeerde attracties voor koppels. De wagen verdween rond de jaren ’60 uit de straten van de stad, maar leeft zijn hoogtepunt met romantische wandelingen door de straten van de meest romantische stad ter wereld.

Deze wandeling van een uur door de Parijse straten, vertrekkend van de Eiffeltoren, laat u naast de bekende Champs-Elysées ook straten en buurten vol romantiek ontdekken. De rondleiding kan worden gevolgd door maximaal 4 personen, met een vaste prijs, maar is meestal gereserveerd voor verliefde koppels, die op zoek zijn naar onvergetelijke momenten voor twee in de Franse hoofdstad.

2. Triomfboog wandeling

Perfect voor een dagtocht, de triomfboog is een van de ansichtkaarten van Frankrijk, en van Europa als geheel. Het monument is gebouwd ter ere van het leger van Napoleon Bonaparte, dat de overwinning van Austerlitz viert.

Het is 50 meter hoog, met talrijke sculpturen die het monument sieren. Vanaf de top van de boog heeft men een ongeëvenaard uitzicht op de Champs-Elysées en andere omliggende lanen. Aan de voet van het monument, een tentoonstelling over de geschiedenis van de boog.

3. Diner bij de Passion Paris Cruise

Deze tour biedt een verfijnd en romantisch diner tijdens het varen op de wateren van de Seine. Een unieke ervaring, vol romantiek. De tour begint direct op de plaats waar u verblijft, met een oude auto die u naar de boot brengt.

Idyllische decoratie met veel rozen, champagne en een speciale ontvangst door de kapitein van de boot. Muzikanten die piano en viool spelen betoveren de koppels, tijdens het diner dat het beste van de verfijnde Franse gastronomie biedt. Het team presenteert u ook twee foto’s en een delicaat perkament.

4. Diner in het Eiffeltorenrestaurant

Het beste van de Franse keuken in een romantische omgeving, met een adembenemend uitzicht op de stad, waardoor dit een unieke ervaring is. Het Eiffeltorenrestaurant heeft een lounge met sfeervolle muziek, eigentijdse decoratie en intieme sfeer.

Dus, klaar voor een romantisch weekend in Parijs? Pak je tassen in en vergeet niet ook niet om sexy lingerie mee te nemen om de sfeer zo verleidelijk mogelijk te maken. Veel plezier met onze suggesties!