dashcam

Handige gadgets voor een autovakantie

Als je met de auto op vakantie gaat wil dit vaak zeggen dat je lange tijd in die auto zit. Dit is niet altijd ideaal, omdat er wat stress bij kan komen kijken. Zo heb je de kinderen die het rijden op een gegeven moment beu zijn, maar ook verkeerde afslagen of files kunnen de sfeer drukken. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel gadgets op de markt die een dergelijke lange autorit een stuk aantrekkelijker kunnen maken. Er zijn tal van gadgets voor de auto op de markt, zoals een dashcam, maar hieronder behandelen we de gadgets die lange autoritten aantrekkelijker maken.

Ga je met de auto, trein of vliegtuig op vakantie? Dan is een zogenaamde speeltafel voor de kids een absolute musthave. Zo hebben zie een eigen tafeltje waar je het speelgoed op kan neerleggen. Dankzij de opstaande randen valt het er ook niet zo snel vanaf.  Aan de zijkanten vind je vaak handige vakjes om bijvoorbeeld speelgoed of andere spulletjes in te bewaren. Zo heeft je kindje alles makkelijk bij de hand. Het ideale reismaatje dus!

Als iedereen op een eigen tablet of telefoon aan het gamen is, is een hoofdtelefoon een absolute aanrader. Dan hoef je niet naar meerdere deuntjes door elkaar te luisteren en blijft het lekker rustig. Wij zijn vooral fan van de bluetooth-hoofdtelefoon zodat je niet met kabeltjes zit. Ideaal ook met kinderen! Natuurlijk kun je een dergelijke koptelefoon niet alleen gebruiken voor het gamen, maar ook om naar muziek te luisteren, of bijvoorbeeld een e-book.

Een auto prullenbak houdt de auto schoon

Misschien heb je wel een zakje of vuilniszakje om het afval in te bewaren tot je weer bij een parkeerplaats komt. Maar zo’n autoprullenbak is ideaal. Deze prullenbak zorgt ervoor dat je auto van binnen netjes en schoon blijft. Door de smalle bak past hij bij elke auto in de deur of in de bekerhouders. Het klepje bovenop wordt door een veer dichtgedrukt waardoor het afval in de bak blijft.

Een auto organizer kan superhandig zijn achterin de auto. Deze hang je aan de hoofdsteun en beschikt over meerdere vakjes waarin je kind zijn speelgoed kan opbergen. Er zijn uitvoeringen met speciale vensters zodat je daar de tablet in kan opbergen zonder dat je kind er dan veel aan kan zitten. Er zijn ook speciale vakken voor drinkbekers. Een auto organizer voorkomt ook dat de achterkant van de autostoel vies wordt. Ideaal dus!