expreso maya

Expreso Maya, een luxe treinreis door Mexico

Met de Expreso Maya ervaart u de treinreis van uw leven. De Maya express is een van de meest luxe reizen per trein die u meevoert langs de prachtigste Maya tempels in Mexico. De trein heeft vier luxe salons met de namen Chichién Itzi, Uxmel, Calakmul en Tikal en zijn traditioneel gedecoreerd en gemeubileerd in mooie Mexicaanse stijl. De salons hebben gezamenlijk 64 zitplaatsen. In iedere wagon is airconditioning, een muziekinstallatie, satelliet televisie, internet en modern sanitair met koud en warm water aanwezig. De luxe treinreis in Mexico kunt u het beste vergelijken met een vijf sterren hotel op rails.

Een treinreis om nooit meer te vergeten
Tijdens uw luxe treinreis in Mexico wordt u omringd door de warme gastvrije ontvangst van het professionele treinpersoneel. Ze staan dag en nacht voor de toeristen klaar. In de avond kunt u kiezen uit een exclusief diner van eerlijke lokale Mexicaanse gerechten of ander culinaire gerechten in de restauratiewagon, genaamd de Miérida. U kunt met een cocktail of ander drinkgenot in de Palenque bar nagenieten. Houdt u het liever bij een fris of sapje? In de Campeche wagon bent u van harte welkom! Zorgeloos genieten en een uitmuntende service staan hoog in de Maya Express.

Expreso Maya bezoekt Yucatán
De treinreis start in de stad Villahermosa en brengt u naar de plaatsen Palenque, Campeche, Uxmal, Merida, Izamal en Cancun. U bezoekt de eeuwenoude ruïnes van de Maya tempels, gaat op avontuur door het Maya gebied dat tot een van de zeven schoonheden van de wereld behoort en op de Werelderfgoed van UNESCO staat. Geniet en laat u betoveren door het uitzicht wat u nooit meer zult vergeten!

De Maya Express brengt de toerist naar de Maya tempels die (nog) niet overspoeld worden door toerisme. De luxe treinreis in Mexico kan het hele jaar door geboekt worden. Doordat er zoveel te zien en te beleven is, is het aan te raden om langer dan een week te blijven. Door alles wat de trein te bieden heeft aan luxe en faciliteiten en de reis op zich, kan de Expreso Maya als zeer bijzonder en exclusief worden beschouwd.