de leukste verrassingen voor jouw partner

De leukste verrassingen voor jouw partner: top 5 tips

Wil je jouw relatie spannend en leuk houden, dan is het belangrijk om zo nu en dan verrassend en attent uit de hoek te komen. Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door een cadeau aan jouw geliefde te geven, iets leuks te organiseren of lekker verrassend uit de hoek te komen met een aardige attentie. Maar wat zijn de meest originele manieren om jouw vriend, vriendin, man, vrouw of partner in het zonnetje te zetten en jullie relatie een positieve injectie te geven? Gebruik de top 5 hieronder voor inspiratie en ideeën!

1. Verras jouw partner met een leuk weekendje in een hotel

Een romantisch weekendje weg is gegarandeerd als je voor jullie tweetjes een last minute hotel boekt op een mooie en rustige plek. Vaak is een last minute hotel boeken relatief voordelig en is het verrassingselement groot. Aantrekkelijk is dat je er met jouw partner even helemaal tussenuit bent en de aandacht volledig op elkaar kunt richten.

2. Boek een vlucht met een luchtballon

Naast een lastminute hotel boeken kun je ook kiezen voor een spannende activiteit. Als jouw partner geen (extreme) last van hoogtevrees heeft, is een ballonvaart maken een superieur en origineel cadeau. Een groot voordeel van een ballonvaart boeken is dat dit op veel plekken in Nederland mogelijk is. Prettig is verder dat je ook VIP-vluchten kunt regelen – die doorgaans tussen de 300 en 400 euro kosten – waarbij je een luchtballon reserveert voor twee personen. Hoe romantisch is dat!

3. Ontbijt op bed

Deze verrassing klinkt afgezaagd en ouderwets, maar doet het met name bij vrouwen nog steeds heel goed: een onverwacht ontbijt op bed. Met natuurlijk enkele lekkernijen die er voor jouw partner echt uit springen. Wat dat is en welk drankje – thee, koffie, melk of jus d’orange – je erbij serveert, hangt natuurlijk af van de voorkeuren van jouw partner. Maar maak je er iets moois en origineels van, dan krijg je er ongetwijfeld een hoop liefde voor terug.

4. Een cadeau dat lekker ruikt

Geuren doen iets met de mens, zowel met mannen als vrouwen. Een parfum, aftershave of een lekker ruikende bos bloemen blijven daarom echte klassiekers onder de relatiecadeaus. Voordeel: dit soort cadeaus biedt eindeloze mogelijkheden vanwege het grote aanbod. Ook kun je geurtjes combineren met andere kleine presentjes.

5. Een boekenbon, cadeaubon of bioscoopbon

Evergreens onder de leuke verrassingen voor je partner zijn ook tegoedbonnen. Met bonnen kun je alle kanten op. Of je partner nu van lezen, een leuke film of een bos bloemen houdt, vrijwel overal is wel een cadeaubon voor te krijgen. Laat jouw tegoedbon vergezeld gaan van een leuk extraatje, zoals een doosje chocolaatjes of een lekkere parfum of aftershave, en de vonken vliegen er meteen weer vanaf!