rondreis door de Filipijnen

De beste vakantie bestemmingen voor 2021

Ook zo’n zin om weer op reis te gaan? Heerlijk onbekende gebieden ontdekken? Eenvoudig een camping boeken in Nederland of Duitsland? Of wordt het toch weer een vakantie naar Frankrijk? Wat je ook kiest, geniet van de voorpret. En maak een keuze die bij jou past. Wellicht is dat een fantastische rondreis door de Filipijnen. Doe je winst met de top 5 hieronder.

1. Frankrijk

Een vakantie naar Frankrijk kan eigenlijk niet mislukken. Wat je ook zoekt, in dit land vind je het. Ga je graag golfsurfen? Boek een accommodatie bij de oceaan. Wil je wandelen? Zoek een mooie locatie bij de Alpen. Het kan jou niet warm genoeg zijn? Wat denk je dan van een verblijf ergens in de omgeving van Marseille? Frankrijk heeft voor elke vakantiegangers wel iets. Cultuur, natuur, culinair, keus in overvloed.

2. Filipijnen

Een rondreis door de Filipijnen staat al jaren op jouw bucket list? Dan is het nu misschien de tijd om hem te boeken. Waarschijnlijk start je in Manilla. Dat is namelijk de hoofdstad en hier vind je ook het grootste internationale vliegveld. Ga zeker ook langs het eiland Bohol. De chocoladebruine heuvels zijn echt bizar om te zien. Ga je op rondreis door de Filipijnen, dan mag het eiland Palawan niet ontbreken. Dit is het grootste eiland. Je kunt hier onder meer met een kano door ondergrondse rivieren varen. Ook kom je ineens voor de meest bijzondere watervallen te staan. Geniet van de palmbomen en ook van de dieren die je nergens anders op de wereld tegenkomt.

3. Madagascar

Dit is ook een vakantiebestemming die je je leven lang niet meer vergeet. Op dit indrukwekkende eiland in Afrika blijf je foto’s maken. Een groot voordeel van deze bestemming is dat je nog niet heel veel toeristen tegenkomt. Juist het pure en het ongerepte maakt het zo mooi. De natuur is prachtig en je vindt hier heerlijke stranden.

4. Duitsland

Duitsland is een fantastische vakantiebestemming. Niet te ver weg en toch vind je er voor elk wat wils. Houd je van fietsen en wandelen, dan kun je hier je hart ophalen. Ook zijn er prachtige steden met veel cultuur. Een rondreis door Duitsland kan ook een optie zijn. Zo zie je duidelijk hoe groot de verschillen in dit land zijn.

5. Spanje

Voor mooie stranden en fantastische temperaturen ga je naar Spanje. Ook in het voorjaar is het hier al erg lekker. Natuurlijk komen ook cultuurliefhebbers uitstekend aan hun trekken in dit Zuid-Europese land.