Bijzondere stranden in Kenia

Bijzondere stranden in kenia

Wanneer je op vakantie wilt gaan en graag een strandvakantie wilt hebben is Kenia daar het ideale land voor. De bijzondere stranden in Kenia zijn prachtig en trekken jaarlijks veel toeristen. De bijzondere stranden zijn door het heldere water en de prachtige onderwaterwereld een paradijs voor duikers. Het heldere water rondom de bijzondere stranden in Kenia zijn ideaal voor duiktochten. Kenia heeft een goede infrastructuur en de Afrikaanse bevolking is vriendelijk en behulpzaam. Het leven van de Kenianen vindt vooral plaats op een van de stranden. Je kunt een van de meest bijzondere stranden van Kenia bezoeken. De meest bijzondere stranden zijn die stranden die in een baai liggen. Deze mooiste stranden in Kenia geven je een ongestoorde rust en ontspanning. Je kunt eigenlijk moeilijk spreken van de mooiste stranden in Kenia, omdat ze allemaal prachtig zijn, maar er toch een verscheidenheid is. De een houdt van rust en stilte en de ander wil graag andere mensen om zich heen hebben tijdens een vakantie. De verscheidenheid aan stranden in Kenia is groot. Langs de 500 km kustlijn is er voor iedereen wel een prachtig strand te vinden.

mooiste stranden in Kenia

De mooiste standen in Kenia

Mombassa. Deze stad kent meerdere stranden. Het strand Nyali Beach wordt omgeven door luxe strandresorts. Je kunt er heerlijk zonnen, surfen en zwemmen. Ook is Bamburi Beach een aantrekkelijk strand. Het heeft een 5 kilometer lang wit zandstrand dat omgeven wordt door palmbomen. Vanuit deze plaats kun je kamelentochten maken. Het is een belevenis op zich.

Luma. Het eiland Lamu heeft meerdere prachtige stranden. Zo kun je naar Luma Beach gaan wat het dichtst bij de plaats van Luma ligt. Het is op het eiland het populairste strand. Ook kun je naar Shela Beach en Manda Bay gaan. Ze hebben prachtige vergezichten en er heerst een rustige sfeer. Er zijn meerdere verschillende soorten accommodaties te vinden om te overnachten. Iedereen zal zich er heerlijk kunnen vermaken.

Diana Beach. Het strand is vanwege zijn brede witte zandstranden het populairste strand onder de toeristen. Het strand is ongeveer 30 kilometer vanaf Mombasa verwijderd. Het heeft prachtige koraalriffen en daarom geliefd bij duikers. Je hoeft je er tijdens je vakantie niet te vervelen. Het is een bijzonder strand in Kenia. Je kunt er zwemmen, zeilen, snorkelen, waterskiën en dergelijke. Er zijn tientallen hotels en privé bungalows beschikbaar.

Watuma. Hier vind je de bijzondere stranden in Kenia. De kuststrook van Watuma heeft meerdere stranden. Hierbij kun je denken aan Turtle Bay, Watamu Bay, Garoda Bay en het Kanani Reaf. De stranden maken deel uit van het beschermde Watamu Marine National Park. Het is een van de beste snorkel en duikgebieden van Oost- Afrika. Het is van de meest bijzondere stranden van Kenia.