transportbox

Transportkist

We noemen deze kist ook wel een exportkist. Een transportkist helpt u bij het veilig vervoeren van al uw objecten. Wanneer u tijdens een transport geen gebruik maakt van transportkisten, loopt u het risico dat deze schade oplopen. Readybox helpt u schade aan uw goederen tijdens een transport te voorkomen. Vraag een offerte aan!

Kies voor een transportkist van hout

Naast het feit dat een transportkist, al uw goederen veilig houdt via het vervoeren via land, zee of lucht. Zijn ze zeer ecologisch in gebruik. Men kan ze na eenmaal of meermaals gebruik, perfect recycleren voor een nieuw leven. 

Wat maken we zo al van hout?

  • Palletranden: Deze plooibare, in hout gemaakte opzetranden, zijn perfect voor goederen die veel wegen en breekbaar zijn. We hebben standaard groottes, maar maken het ook mogelijk om aangepaste palletranden te leveren, voor al uw specifieke behoeften.
  • Transportwiegen: Men noemt dit ook wel een transport zadel of transport bedding. Wij maken deze in hout. Ze dienen voor meer steun te bieden tijdens het vervoeren van ronde objecten, zoals ketels en buizen.
  • Kratten: Ideaal voor het vervoeren van luchtvracht en goederen per container. Er wordt hier minder hout gebruikt, dit maakt het eveneens nog ecologischer!
  • Plooikisten/plywoodkisten: Ideaal voor te vervoeren met een vorklift of transpallet. Ze zijn zeer makkelijk in gebruik en maken het perfect mogelijk om kisten op elkaar te stapelen.

Op maat gemaakte transportkist

Al onze transportkisten worden op maat gemaakt. Wij willen aan al onze klanten hun behoeften voldoen en passen daarom elke transportkist aan de klant aan. We maken het mogelijk om elke gekozen vorm en afmeting te maken. We maken een gepast ontwerp, dat is afgestemd op het soort goed dat u moet vervoeren. We staan dicht bij onze klant en zoeken altijd naar de oplossing die het best aan onze klant zijn normen voldoet. Vanaf dat we weten wat er moet gebeuren, beginnen we snel aan het produceren van de transportkisten en zorgen dat deze snel geleverd worden. Neem snel contact op en vraag een offerte voor uw transportkist aan!

Vraag een offerte voor uw transportkist bij Readybox

Readybox garandeert de beste op maat gemaakte transportkist. U kan bij ons rekenen op hoogstaande kwaliteit voor al uw transportkisten. Daarnaast geniet u bij Readybox van 1 jaar garantie op uw aankopen en worden al uw bestellingen snel bij u geleverd. Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan voor uw transportkist bij Readybox!