Online koffers en tassen kopen

Ben je op zoek naar een partij voor koffers en tassen? Bekijk dan eens het online assortiment van Travelbags. Een koffer heeft iedereen wel eens nodig voor het reizen. Daarom is het handig om een eigen koffer aan te schaffen, zodat je niet telkens een koffer hoeft te lenen van je familie of vrienden. Koffers zijn er in verschillende soorten en maten en daarom is het handig om goed te bedenken welke soort koffer je nodig hebt. Je hebt namelijk trolleys voor je handbagage en grote koffer voor verre reizen. Meer weten over koffers en tassen? Lees nu verder.

Het online assortiment

Naast de verschillende koffers vind je ook veel tassen in het assortiment vanTravelbags. Studeer je nog en zoek je een goede tas waar ook je laptop in kan? Wil je het liefste gewoon een effen rugzak die je gemakkelijk mee kan nemen of wil je een handige reistas voor verschillende trips die je gaat maken? Voor elk van deze doeleinden zijn er geschikte tassen te vinden in het assortiment. Neem eens een kijkje bij de koffers, trolleys, reistassen, laptoptassen, schooltassen, tassen, rugzakken en overige accessoires. Deze koffers en tassen zijn te vinden in verschillende grote bekende merken. Wat heeft jouw voorkeur?

Online bestellen bij Travelbags

Van tassen kun je niet genoeg hebben. Daarom is het ook handig om altijd iets in huis te hebben voordat je op pad gaat. Het voordeel van koffers is dat je het niet hoeft te tillen en het voordeel van tassen is dat het beter mee te nemen is qua inhoud. Heb je een mooie koffer of tas uitgekozen? Dan kun je deze bestelling tot 23:59 plaatsen en zelfs dan ontvang je de tas de volgende dag al in huis. De verzending is vanaf een minimaal orderbedrag van €20,00 geheel gratis, dus dat is ook mooi meegenomen. Is het toch niet helemaal naar wens? Ruilen en retour zenden is geheel voor onze kosten. Meer weten? Voor vragen kun je altijd contact opnemen met hun klantenservice.