iPhone? Bespaar zonder in te leveren

Als je een iPhone wilt kopen zonder de hoofdprijs zijn er een aantal opties. Je kunt een tweedehands toestel aanschaffen, waarbij je garantie hebt tot aan de deur. Of je kunt kiezen voor een refurbished iPhone van de bekendere refurbished specialist. In het laatste geval heb je vaak 2 jaar garantie en weet je zeker dat de iPhone grondig is gecontroleerd. Hierdoor betaal je met refurbished minder en ben je verzekerd van een goed werkend toestel, ook op de lange termijn. En dat is wel zo fijn!

De juiste keuze

Het nieuwste van het nieuwste? Dat kost vaak ook veel geld. Met refurbished heb je keuze uit een breed gamma devices, maar betaal je wel een stuk minder. Zeker als je kiest voor een iPhone die iets minder recent is uitgebracht. Neem bijvoorbeeld de iPhone X. Dit baanbrekende toestel heeft de smartphone-wereld vanaf het eerste moment op zijn kop gezet. Kort hierna zou iedere smartphone dezelfde innovatieve technieken dragen. Het OLED-beeldscherm dat de volledige voorkant van de iPhone vult, de ontgrendeltechniek genaamd Face ID en de dubbele camera aan de achterzijde die perfect is voor het maken van vakantiefoto’s. Aangestuurd door Apple’s krachtige chip was de iPhone X zijn tijd ver vooruit. Tel daarbij de lange iOS-ondersteuning van Apple op en het is duidelijk waarom veel mensen Apple boven andere merken verkiezen. Doordat dit toestel zo innovatief was, is het nog steeds zeer de moeite waard. Zeker als je een veelzijdige en krachtige iPhone wenst, maar hiervoor niet te veel geld wilt opdoen. 

X-familie

Een jaar later wist Apple de wereld te verblijven met een opvolger van de iPhone X. Met een nóg sneller processor, maar hetzelfde ontwerp trad de iPhone XS in de voetsporen van de jubileum-iPhone X. Doordat de XS weer iets nieuwer is, ben je ervan verzekerd dat hij ook weer van een jaar langere ondersteuning geniet. Dit kan een reden zijn om de XS boven de X te verkiezen. 

Forza Refurbished!

Welke iPhone je ook kiest. Ga je een refurbished iPhone kopen dan kunnen we je aanraden om dit bij een erkende refurbished Apple-specialist te doen. Niet iedere partij heeft bijvoorbeeld het Keurmerk Refurbished. Dit kwaliteitslabel biedt meer zekerheden bij een betrouwbare aankoop. En dat is natuurlijk wel belangrijk als het goed om de aanschaf van je nieuwe Appel device. Forza Refurbished is één van de eerste en weinige partijen die beschikt over het Keurmerk Refurbished. Met het grootste gamma refurbished iPhones van de BENELUX vind je hier voor ieder wat wilt. Ze bieden zowel iPhones als iPads aan en leveren daarbij gratis nieuwe laadaccessoires én twee jaar garantie. Daarbij is jouw keuze voor een refurbished device nog eens duurzaam ook. Hierdoor win je altijd! 

Neem eens een kijkje op forza-refurbished.be om het brede gamma te bekijken. De iPhone X of iPhone XS heb je op het moment van schrijven al voor zo’n 300 euro. De premium-modellen van Apple kosten nieuw 1159 euro! Precies, dat is snel verdiend.