wandelvakantie

Boek een actieve wandel- of fietsvakantie

Wil jij er dit najaar op uit en ben je op zoek naar een actieve vakantie? Zoek dan niet verder, want Eigenwijze Reizen biedt de leukste actieve vakantie, of je nu op zoek bent naar een fietsvakantie of een wandelvakantie, Eigenwijze Reizen is er voor je!

Een wandelvakantie is ideaal als je er graag op uit trekt en wat meer van de omgeving wil zien waar je op vakantie bent. Wees echter niet bang dat je in een grote groep moet gaan wandelen en zo als de toerist door stad en natuur loopt. Bij Eigenwijze Reizen boek je een individuele reis, dus je zelf kunt bepalen met wie je gaat wandelen en of je dit in een groep doet of juist individueel. Op die manier bepaal je je eigen tempo en kun je zelf je tijd indelen. 

Je hebt dus enorm veel vrijheid en er zijn reizen naar bestemmingen door heel Europa. Je hoeft niet met een hoop bagage te gaan lopen, want op deze georganiseerde vakanties wordt alles voor je geregeld, van bagagevervoer, tot lunches en van je avondeten tot een slaapplaats. Het enige dat je hoeft te doen is je bestemming kiezen en bepalen hoe je die bestemming wil ontdekken, Eigenwijze Reizen doet de rest.

Alle niveaus

Je hoeft hier geen doorgewinterde wandelaar voor te zijn, want er worden wandelvakanties voor elk niveau aangeboden. Door de gratis routebeschrijvingen en sfeervolle overnachtingen, weet je zeker dat je een onvergetelijke vakantie zult hebben!

Hetzelfde geldt voor de fietsvakantie die Eigenwijze Reizen aanbiedt. Ook hiervoor zijn er diverse bestemmingen, van verschillende zwaartes die je helemaal zult kunt indelen en bepalen. Het zijn tochten met GPS tracking waardoor je nooit de weg kwijt zult raken! Door het avontuurlijk karakter van deze reizen, waarbij toch het meeste voor je is geregeld zien we dat mensen van alle leeftijden dit type vakantie boekt, en ook van alle niveaus… of je nu een doorgewinterde fietser bent of slechts af en toe op de fiets stapt.

Elektrische fietsen

Iets minder goed ter been, maar fiets je toch graag? De meeste van deze fietsvakanties kun je ook op een elektrische fiets doen. Of je nu wat steun krijgt, of alles op eigen kracht doet, je zult een heerlijke vakantie hebben omdat je spullen elke dag naar de volgende locatie worden gebracht en jij dus niet met een grote tas achterop hoeft te gaan fietsen. Dit geldt uiteraard voor de trektochten waarbij je elke dag een route krijgt en naar je volgende slaapplaats fietst.

Sinds 1986 organiseert Eigenwijze Reizen deze vakanties al en tegenwoordig kun jij ben zelfs fiets- of wandelvakanties boeken naar Azië. Doordat je geen gids mee krijgt, maar fietst op de GPS coördinaten ben je totaal vrij om te doen wat je wil. Kom je ergens en wil je daar graag een extra nacht doorbrengen? Geen probleem, de insteek van deze actieve vakanties is dat jij de baas bent en optimaal in alle vrijheid kunt genieten. 

Populaire bestemmingen in Europa zijn Nederland, Griekenland, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Denemarken. Het klopt dat sommige van deze landen misschien niet helemaal zijn ingericht als fietsland, maar ook daar wordt rekening mee gehouden: de tochten zijn allemaal gecheckt en worden zo veilig mogelijk aangeboden! Eigenwijze reizen komt elk jaar met nieuwe bestemmingen, dus er is altijd wel een vakantie die aansluit bij jouw wensen!