Genieten van vakantiefoto’s na terugkomst van je vakantie!

Iedereen die op vakantie is geweest herkent het wel; voordat je er erg in hebt ben je het vakantiegevoel al snel weer vergeten en ga je over op de waan van de dag. De meegebrachte souvenirs berg je op en je kijkt er niet meer naar om. Als je vaak op vakantie bent geweest dan heb je waarschijnlijk heel veel souvenirs uit verschillende landen en werelddelen. Om je uit de waan van de dag te halen is het belangrijk om wat leuks met je souvenirs te doen. Lees onderstaande tips om het vakantiegevoel wat langer vast te houden. Geniet thuis nog even na van je prachtige reizen met een schitterend fotoboek of zorgvuldig tentoongestelde souvenirs. Zo kan je altijd je herinneringen aan je reizen ophalen en ga je niet zo snel meer over op de waan van de dag. Perfect toch? 

Bundel je vakantiefoto’s in een prachtig fotoboek 

Het ouderwetse foto’s plakken in een album is wel voorbij, maar met de huidige online mogelijkheden zijn er veel opties om zelf een online fotoboek te maken. Met verschillende programma’s en apps kan je fotoboeken samenstellen in diverse vormen en maten. Ga jij voor grote foto’s of kies je liever voor een kleine collage? De keuze is volledig aan jou! Het is zelfs mogelijk om de kaft van je fotoboek te voorzien van eigen foto’s, zodat je het boek helemaal naar wens kan maken. Blader af en toe eens door je fotoboeken heen en geniet nog even van die prachtige vakantie. 

Laat een foto printen en hang deze als een schilderij aan je muur 

Hoe ver je de wereld rond bent gereisd doet er niet toe, maar je mooiste bestemming wel. En het tof zou het zijn om dat ene mooie plekje in de woonkamer te hebben hangen? Laat je mooiste foto afdrukken of schilderen en hand deze foto op een prominente plek in je woonkamer. Zo kan je nog even lekker wegdromen en terugdenken aan die hele fijne plek. Laat je foto printen op canvas, plexiglas of aluminium om een echte eyecatcher te creëren. Pak groots uit met het printen van landschappen of hou het wat compacter met foto’s van je reisgezelschap. Speel met verschillende afmetingen en vormen om het beste resultaat te krijgen dat volledig bij jouw wensen past. 

Geef je souvenirs een prominente plek 

Vaak neem je vanaf een vakantie of andere reis meerdere souvenirs mee. Vaak belanden deze ergens in de kast, maar je kan er zo veel meer mee doen. Zeker wanneer je ze tentoonstelt in een open vakkankast geef je de souvenirs een prachtige plek, zonder dat ze te veel aanwezig zijn. De vakkenkasten zijn op dit moment enorm populair en je kan ze volledig naar smaak inrichten. Geef al je souvenirs een mooie plek en denk nog eens terug aan al die prachtige reizen. Bovendien maakt het makkelijker om over je reizen te vertellen wanneer je gasten over de vloer hebt omdat zij ongetwijfeld zullen vragen naar de bestemming van al die prachtige items.